Sunday, 6 April 2014

People say,not me.. Haha

Assalamualaikum.. Selamat pagi.Hari ni mood berbunga2 siket.sebab tu ade mood nak type.

Last 2days ade kwn wassap tye petua kurus.OMG she said im very the slim hahaha.beza dari dulu.xde petua pon.xde mkn pape supply pon sekarang.mungkin sebab anak dah 3.schedule dok rumah pon padat.Hari2 kemas umah.kuar peluh.masak lebih kurang sauna la kat dapur.ditambah lagi dengan cuaca panas.rumah kite xde aircond.so lebih kurang sauna lah siket.hahaha.boleh ke mcm tu.kukuh ke alasan kurus cmtu.

Pastu pagi ni.tgh kite sidai kain.dtg la makcik jiran langkau beberapa umah ni.ajak borak.pastu die ckp badan kite solid.cantik n pandai jaga badan.duduk rumah pon elok je bergaya.(pssstt makcik tu kate die selalu perhati aku.)wahh ade admire gitchu.

Alhamdulilah.ni sume pinjaman dr Allahswt.ade yg gemuk sihat.ade yg kurus cantik.ade yang kaya senang.ade yg serbe kekurangan bahagia.mcm2 bentuk rezeki dtg.org je xsedar.bile ade.rezeki je ingat kaya.

Utk saya dpt happy2 ngan family together hari2 pon dah syukur alhamdulilah.Mcm semlm whole day berkepit je anak banak laki wat activity sesame.creating fun n joy together.

Oklah.seblm melalut ke xtentu hala.benti dululah.saya nak masak lah.gini lah keje sebagai surirumah.

No comments:

Post a Comment